Over ons

VitalaplusHoofdingang

Expertisecentrum Vitala+

Vitala+ is hét expertisecentrum voor kortdurende ouderenzorg. Bij ons komt u terecht als u na een medische ingreep of ongeval niet meteen naar huis kunt en eerst moet revalideren. Met de nieuwste apparatuur, interactieve therapieën, mooie kamers, een beweegtuin, enthousiast en kundig zorgpersoneel en specialisten in allerlei disciplines, staat niets u bij Vitala+ in de weg om naar hartenlust aan uw herstel te werken.

Bij Vitala+ houdt u de regie over uw eigen revalidatie, wat het herstelproces ten goede komt. De kennis en ervaring die Vitala+ (voorheen Maastricht UMC+|Herstelzorg) rondom geriatrische revalidatiezorg heeft opgebouwd vormen de basis van ons expertisecentrum. Wij werken als Vitala+ intensief samen met het Maastricht UMC+, Envida en huisartsen. Doel is om u zo snel mogelijk weer terug naar huis te helpen. 

Doorverwijzingen gaan via uw behandelend specialist in het ziekenhuis of uw huisarts. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Transferbureau van Vitala+, via ons algemene nummer: 0436019400.

De juiste zorg op de juiste plek

De zorg voor kwetsbare ouderen staat in heel Nederland voor veel uitdagingen. In Zuid-Limburg zijn de uitdagingen nog iets groter, vanwege de hogere mate van vergrijzing en ziektelast. De belangrijkste reden om expertisecentrum Vitala+ in het leven te roepen, is om ouderen de juiste zorg op de juiste plek te kunnen bieden. Hiermee wordt voorkomen dat ouderen te lang moeten wachten op de benodigde zorg of onnodig lang in het ziekenhuis verblijven. Het aanbod omvat zowel klinische zorg, als zorg en ondersteuning in dagprogramma’s en ambulante zorg.

Sluit de enquête